Prima Web developer

Faqe web dhe host

Faqe web

Sot bizneset jane te drejtuar më shumë se kurrë drejtë identifikimit të biznesit me anë të faqeve web(Web Page's) "PRIMA WEB DEVELOPER" Ofron çmimet më të lira dhe shërbimet më cilësore në "WEB APLIKACION" i cili jepet falas për të gjithë klientë e ri.

WEB HOST

Çdo kompani mund të hostojë përmbajtjen e rrjetit të tyre të brendshëm, të jashtëm, faqen komerciale, faqen e korporatës etj, si edhe individë që duan të hostojnë faqet personale brenda qendrës së të dhënave të Prima Web, e cila është e sigurt, e besueshme, disponon server të rekuperueshëm, me rrezik të ulët ndaj avarive

sHëRBIME IT

Kompani të shumta Zyra Financiare, Zyra Noterie, Avokatie.etj e kane si sherbim parësor ruajtjen e dokumentacionit. Këtë sherbim ne ju a ofrojme sërish me çmimet më të lira ne treg. Gjithasthu ne ofrojme ndertimin e rrjeteve të brendshem ne zyra dhe kompani,dhe ç'do sherbim tjeter në lidhje me problemet kompjuterike

Rreth Nesh

Cilët jemi ne,dhe çfar ofrojmë

Jemi krenar për çdo projekt i cili eshte marrë persiper nga ana jone dhe eshte finalizuar ne menyre te sukseshme dhe cilesore.Kjo është gjëja që  na bën më shumë krenar në punën tonë.Besimi i fituar nga klientet tanë na bën më të vetëdijshëm rreth nevojave kryesore në tregun shqiptar,gjë që ka sjell një analizë te thelle ne punen tone duke ofruar shërbimet tona me çmimet më të favorshmë në treg. Krahas kesaj kliente te shumte kane mbetur te kenaqur si nga puna profesionale qe kemi kryer por edhe nga çmimet më të favorshme në treg.


Perse ne

Ne ju ndihmojmë të nisni biznesin tuaj

Gjithmon ne duhet ti japim vendjen e duhur biznesit tonë.Një  prezantim dinjitoz e bën biznesin tuaj më të dukshëm në sytë e klientëve tuaj.

FAQ

Pyetjet me te shpeshta

Ndertimi i faqeve web nga ana jone konkludohet me dy mënyra.

  • Programim
  • Platforma

Nëpermjet programimit ne ndertojme faqe web me menyrat me te sigurta dhe më bashkekohore.Gjithshka qe ne perdorim per ndertimin e nje faqe webi eshte programuar nga ana jone dhe eshte skript(script)unik vetem per faqen tuaj

Po
Domain perfshihet falas në paketën Advance dhe Premium,ose në ndonjë ofertë sezonale.

Jo

Hostimi nuk perfshihet falas ne asnjë nga paketat,

Por mund të jete i perfshire falas ose me zbritje në ndonje ofertë sezonale

Po
Suport falas per faqen ka tre muajt e pare ne paketen Personal
Në paketen Advance 6 Muaj
Në paketen Premium 1 Vit

Klientë që kanë punuar me ne

Please share this