GALERI

PRIMA WEB DEVELOPER

Në këtë kategori do të keni mundësine te shikoni disa nga punimet tona ku edhe do të mund te orientoheni per ideimin e faqes tuaj.
Ne jemi në dispozicionin tuaj per të dëgjuar dhe ideuar faqen tuaj sipas deshirave dhe nevojave tuaja per biznesin tuaj

Platformat që ne u besojmë

Platformat me te besuara që ne përdorim per krijimin e faqeve web jane Bootstrap dhe WordPress keto dy paltforma jane me te besuara per momentin.

Me platformen WordPress ne ndertojme faqe me te njejten siguri si ne bootstrap por nje avantazh me shume.Kjo faqe me kete platforme do ju lejoj te implementoni dhe shtoni informacione shtese rreth faqes suaj.

Ndersa me platformen Bootstrap ne ndertojme faqet tona me nje siguri tejet te lartë dhe cilesore nepermjet kodifikimeve unike e cila eshte vetem per faqen tuaj.

                  Për më shumë informacion rreth dy platformave ju lutem lexoni materialet e mëposhtme  

 

Platforma

WORDPRES

(CMS- Content Management System) Nëse nuk keni informacion rreth kodimit ju mund të mos shkruani asnjë rresht kod. Pra nëse thjesht po mësoni rreth web-it, mjafton të instaloni një temë të caktuar dhe dhe të punoni mbi atë pa nevojën e programimit.
Pra, WordPress është i thjeshtë. Por nëse doni të keni një website më të avancuar në wordpress, ju duhet të keni njohuri paraprake në
PHP, HTML, CSS dhe JavaSript, të keni njohuri mbi dokumentimin e funksioneve të strukturës së platformës wordpres

BOOTSTRAP

Eshte nje librari e hapur programimi per ndertimin e faqeve dhe aplikacioneve web. Kjo librari eshte e pershtatur ne HTML / PHP / CSS / JAVA SCRIPT / AJAX; etj. Gjithashtu kjo libari permban modelime , butona dhe struktura të gatshme. BOOTSTRAP ështe nje librari e cila kerkon njohuri te bollshme ne gjuhet e programimit. BOOTSTRAP eshte një platforme që përdoret për të krijuar faqe të sigurta dhe profesionale
BOOTSTRAP ështe nje platforme që mund të përdoret vetëm nga persona që kan njohuri në fushën e programimit

DISA NGA PUNIMET TONA

Piceri Eri

Faqe te pershtatshme per Restorante / Piceri,Embeltore.
Keto faqe jane te optimizuara per prezantim produktesh,liste çmimesh (menu) rezervime,forma kontakti lidhje dhe ndarje informacioni me mediat sociale

ALB IGF

Faqe te pershtatshme per organizat te tipeve Ojf / Ojq.

Keto faqe jane te optimizuara per prezantim pune,projektesh,rezervim dhe komfirmim pjesmarje ne evente,ngarkim skedarësh të madhesive te ndryshme, forma kontakti lidhje dhe ndarje informacioni me mediat sociale

ALVA

Faqe kulturore.

Informacione te ndryshme me karakter promovues te trevave te ndryshme në Shqiperi.

Keto faqe jane te optimizuara per forma kontakti lidhje dhe ndarje informacioni me mediat sociale

MR KAUSHI

 

Faqe e pershtatur per promovimin e produkteve artizanale 

HOTELERI

Faqe promovuese e sherbimeve Hoteleri

Informacione te ndryshme me karakter promovues te trevave te ndryshme në shqiperi.

Keto faqe jane te optimizuara per forma kontakti lidhje dhe ndarje informacioni me mediat sociale

BUJTINA / HOSTEL

Faqe te pershtatshme per Bujtina ,shtepi pushimi etj

Keto faqe jane te optimizuara per prezantim pune,projektesh,Rezervim dhe komfirmim pjesmarje ne evente,ngarkim skedarësh të madhesive te ndryshme, forma kontakti lidhje dhe ndarje informacioni me mediat sociale

TRANSPORT DETAR

Faqe Promovuese.

Informacione te ndryshme me karakter promovues të sherbimeve detare dhe të transportit detar.
Keto faqe jane te optimizuara per forma kontakti lidhje dhe ndarje informacioni me mediat sociale

AGROTURIZEM

Faqe te pershtatshme per BUJQESI

Keto faqe jane te optimizuara per prezantim pune,projektesh.

KULINARI

Faqe te pershtatshme per BUJQESI

Keto faqe jane te optimizuara per prezantim pune,projektesh.

 

 

AUTOMOTIVE

Faqe te pershtatshme per Industri.Keto faqe jane te optimizuara per prezantim produktesh lubrifikante

Kontakt

Kontakt

Email: info@primaweb.al
Phone: (355) 67 30 40 555
Address: Rr Sami Frashëri / Pall 4 /1001

Na Shkruani
Ndaje me miqtë