"PRIMA WEB DEVELOPER"   Dy fjalë "Rreth Nesh"
Faqet e internetit janë specialiteti ynë. Ne jemi krenarë për punën tonë, e cila është për të plotësuar, jo vetëm nevojat e klientit tonë, por edhe standartet tona të cilësisë më të   lartë.
Ne dizejnojmë e  ndërtojmë  të gjitha llojet e faqeve  të i         internetit dhe kemi mundësinë të plotësojmë çdo kërkesë   të mundshme. Mbi te gjitha ne ofrojme faqe të cilat jane të   krijuara nga ne dhe jo të gatshme siç po ndodh rëndom në   tregun vendas sot
Risia më e re që ne ofrojmë është se tashmë bashkë me Faqen Web ne do të dhurojme falas per te gjithe klientët tanë dhe nje Aplikacion i cili do të beje të mundur qe faqen tuaj Web ta ndani me miqtë ose klientet tuaj nga ç'do Smartphone.


FAQE WEBSot bizneset jane te drejtuar më shumë se kurrë drejtë identifikimit të biznesit me anë të faqeve web(Web Page's)

"PRIMA WEB DESIGN" 

Ofron çmimet më të lira dheshërbimet më cilësore në treg.Tani edhe me një sherbimin më të ri

"WEB APLIKACION" 

i cili jipet falas

për të gjithë klientë e ri.


CEL: 067 30 40 555


sOFTWARE dEVELOPER


Gjithashtu ne ofrojme dhe sherbimin e ndertimit te  


"APLIKACIONE & APPS"

Gjithashtu ne ofrojme programe te dryshëm për nevojat e biznesit tuaj Me çmimet më të lira në treg.Gjithashtu ofrojmë programe të ndryshme të Liçensuara në gjuhen Shqipe dhe Angleze
CEL:  067 30 40 555


FILE SERVER


Nje nga sherbimet me kryesore ne fushën e IT eshte dhe

"FILE SERVER"

Kompani të shumta Zyra Financiare,Zyra,Noterie,Avokatie.etj e kane si sherbim parësor ruajtjen e dokumentacionit . Këtë sherbim ne ju a ofrojme sërish me çmimet më të lira ne treg. Gjithasthu ne ofrojme ndertimin e rrjeteve të brendshem ne zyra dhe kompani,dhe ç'do sherbim tjeter në lidhje me problemet kompjuterike


CEL: 067 30 40 555